TECNOLOGIA PATENTADA
Els nostres condicionadors de triple efecte són els únics al mercat capaços de garantir l'eliminació total de l'aigua existent en els conductes de vapor.
Avantatges d'eliminar tota l'aigua
✓ Major transferència tèrmica
✓ Augment productiu
✓ Reducció dels temps de treball
✓ Major estalvi energètic
Vapor de títol 1 a baixa velocitat
Bona granulació i cocció de la farina
Formació d'un pèl·let rígid i compacte
Augment de la producció
Per què és tan important un vapor de Títol 1 a baixa velocitat?
A menor proporció d'aigua present al vapor, major és la transferència tèrmica.La nostra tecnologia, A l'ésser capaç d'eliminar tota l'aigua existent en el vapor, garanteix la màxima transferència tèrmica.
El nostre sistema assegura una velocitat d'entrada
a la cambra mescladora d'entre 7 i 12 m / s, Aconseguint així que el vapor s'acomodi a totes les cavitats de la càmera transferint tot el seu poder calorífica la barreja, facilitant el seu pas per la matriu.
QUÈ ACONSEGUIM AMB AIXÒ?
✓ Portar la farina emulsionada i pre-cuita
fins a la matriu
✓ Elevar la temperatura
de granulació
✓ Homogenetización de la humitat
de la farina
✓ Reducció dels odiosos "pegats"
de farina que ocasionen les clavades de màquina